Drie dagen thuis haar bootcamp voor droog haar

De eerste dag van het bootcamp richt zich op het volledig fris beginnen, te beginnen met je hoofdhuid. Breng een ontgiftend masker aan op je wortels, bij voorkeur een die exfolieert en conditioneert, om de rest van de bootcamp een schone basis te bieden. Ga voor een formule die zowel verhelderende als conditionerende ingrediƫnten bevat.

De tweede dag ziet of voelt uw haar er op dat moment misschien niet zacht aan, maar bereidt u zich voor op het veranderen van uw stijve haar na het douchen. Raak het water en spoel de aangekoekte conditioner uit. Knijp onder de douche overtollig water uit en breng een regenererend masker aan om zowel het haar als de hoofdhuid te voeden. Bevat intens voedende sheaboter, macadamia, camelia en hazelnootolie om de hoofdhuid en het haar te stimuleren.

Last but not least, de derde dag is de laatste dag van het bootcamp! Zo erg was het toch niet? Spring onder de douche en spoel de conditioneringsbehandeling van gisteren uit. Nadat je handdoekdroog bent, maak je je klaar om wat manenversterkende en hoofdhuid kalmerende producten aan te brengen. Het is tijd om uw quarantaine-haarroutine bij te werken. Begin met het aanbrengen van een snel absorberend hoofdhuidserum om de gevoelige huid te voeden en roos, jeuk en irritatie te voorkomen. Geef je haar een boost met een krachtige leave-in conditioner die het haar hydrateert.