Stappen voor het aanbrengen van falsies in minder dan 5 minuten

De allure van het binnen enkele minuten toevoegen van diepte aan natuurlijke wimpers beïnvloedde haar beslissing om falsies op te nemen in haar ochtendmake-uproutine. Terwijl je met lijm knoeit en stroken op halfwaakte ogen legt, klinkt het ontmoedigend, maar hier zijn enkele tips om het in slechts vijf minuten te doen.

Stap # 1: Hoe moet je je valse wimpers voorbereiden voordat je het aanbrengt?

Voordat u lijm aanbrengt, meet u eerst de wimpers op uw oogvorm en knipt u ze op maat. Om te voorkomen dat mijn wimpers in de ooghoeken oplichten, rollen we de wimpers graag rond iets cilindrischs, zoals een tube mascara. Hierdoor blijven de wimpers beter aan de kromming van je ooglid hangen en zien ze er natuurlijker uit.

Stap # 2: Wat zijn de beste werkwijzen voor het aanbrengen van lijm?

We gebruiken graag wimperlijmen met penseelapplicators. Op deze manier hebben we meer controle over hoeveel lijm we gebruiken en waar we het precies moeten aanbrengen. Bovendien maakt het minder rommel! We borstelen meestal langs de hele wimperband en voegen extra aan de hoeken toe om te voorkomen dat de huid tijdens het dragen wordt opgetild. Voor een stevigere fixatie kunt u ook een dunne laag lijm direct langs uw wimperlijn aanbrengen voor een dubbel klevend effect.

Stap # 3: Wanneer en hoe breng je je oog aan?

Breng wimperlijm aan op beide valse wimpers en laat ze ongeveer 30 seconden drogen. Plaats de band zo dicht mogelijk bij je wimperlijn, pas de hoeken aan en druk 5-7 seconden lang naar beneden. De juiste manier om valse wimpers aan te brengen zou zijn met een pincet, maar we ontdekten dat het aanbrengen met mijn acrylverf of lange nagels hetzelfde werkt in termen van nauwkeurige plaatsing.

Stap # 4: Hoe voeg ik mijn natuurlijke en valse wimpers samen zodat ze niet scheiden?

Wacht een minuut totdat de lijm volledig is opgedroogd. Gebruik daarna een wimperkruller en mascara om ervoor te zorgen dat je valse en natuurlijke wimpers niet loskomen. Plaats de krultang zo dicht mogelijk bij je wimperlijn en knijp zachtjes in je wimpers. Als je synthetische wimpers draagt, voeg dan een beetje mascara toe om je wimpers te verzegelen.

Stap # 5: Wacht, hoe zit het met eyeliner?

We ontdekten dat als we vloeibare eyeliner aanbrengen voordat we valse wimpers toevoegen, ze niet de hele dag op hun plaats blijven. Tillen is gemakkelijker als de basis van de wimperlijn niet schoon is op het moment van aanbrengen, daarom gebruiken we onze eyeliner graag achteraf.