De meest gekoesterde kleding in de garderobe van de vrouw

Een ideale bruidssari of bruiloftssari moet een smaakvolle samensmelting zijn van het hedendaagse en traditionele. Het element van modieuze slijtage en sexiness mag niet worden achtergelaten, samen met het traditionele bij de grootste gelegenheid die een dame ooit zal meemaken. Van de kleur, het werk, de versiering, de stof, de val van de sari en het ontwerpen en detailleren van de blouse, elk klein ding over de sari zou moeten passen bij de dag waarop de dame geloften uitwisselt met haar geliefde echtgenoot. Winkelen voor trouwreizigers is een intelligente zet omdat de collectie online uitputtend is. Niet te vergeten, online winkelen is probleemloos, snel, goedkoop en minder vermoeiend voor de dame en haar familie.

Bruids sari’s kunnen worden gekocht in allerlei ongebruikelijke, onontdekte kleuren, zoals groenblauw, beige, mat goud, blauw, turkoois groen, koningsblauw, mosterd en donkerpaars. Voorbij zijn de dagen dat een bruid alleen kon kiezen tussen rood en kastanjebruin. Deze sari’s zijn zeer modern qua aantrekkingskracht en gevoeligheid en het denkproces achter elk van deze is merkbaar en artistiek.

Deze zijn verkrijgbaar in een flink aantal stoffen. Van zijde, net, chiffon, georgette en brokaat tot vele andere soorten. Als de toekomstige dame graag een traditioneel, dik materiaal met een eigen glans oppikt, is zijde waarschijnlijk de beste keuze die beschikbaar is en die nooit uit de mode raakt. Deze sari’s zijn verfraaid met zari en brokaat met ingewikkelde ontwerpen, vooral rond de grens en pallu.

Als de vrouw er slanker uit wil zien dan ze al is, is het het beste om een illusie van hoogte te creĆ«ren. Veel sari’s hebben een combinatie van deze versieringen en vullen de andere versieringstechniek soms zeer goed aan. Het is allemaal de visie van de ontwerper die een bruidssee zo’n verbluffende keuze maakt.

Netto-sari’s zijn ook een goede keuze als het gaat om het dragen op een dikke Indiase bruiloft. Deze sari’s worden meestal gekocht door bruiden met een extreem goed gestemde body. Een vrouw met een platte buik en welgevormde heupen kan deze sari het beste dragen. Dit kledingstuk van zes meter ziet er meestal stijlvol uit met delicaat werk in diamanten dat glinstert en de bruid onderscheidt van alle andere vrouwen die de huwelijksceremonie bijwonen. Zware oorringen en sieraden bezet met prachtige diamanten doen een bruiloftssari in net helemaal recht.

Als je binnenkort een bruid gaat worden, bekijk dan de trouwcollectie online. U zult beslist enorm verrast worden door de enorme verscheidenheid aan kleurencombinaties en ontwerpen.