Fantastische stijlen voor de herfst

De look van de jaren 90 nieuw leven inblazen
Als we naar de afgelopen vijftig jaar kijken, kan het decennium van de jaren 90 zeker een van de ‘it’ decennia zijn die verantwoordelijk zijn voor het creëren van een aanzienlijke modevoetafdruk. Stijlen zoals het aantrekken van gescheurde spijkerbroeken met nette T-shirts terwijl ze bedekt waren met een super cool bikerjack, leken de norm onder mensen. Deze casual maar coole stijl is een geweldige manier om te genieten van de teruglopende zomerweken dit jaar.

De blouse met knoopsluiting
Als je op zoek bent naar een outfit die gezellig, maar toch fantastisch is, dan zou het prima zijn om te kiezen voor een blouse met knoopsluiting. Een goede manier om de look af te maken is door er een leren jack overheen te dragen.

Metallic punkkleding
Metallic leren jassen met studs zijn een geweldige manier om je ensemble een punk uitstraling te geven. Verkrijgbaar in lamsleer, deze zijn in deze tijd van het jaar tegen sterk gereduceerde prijzen verkrijgbaar.

Bijgesneden jas
Is die leren jas te dik? Probeer in plaats daarvan een bijgesneden exemplaar. Combineer het met jeans en t-shirt voor casual scènes of maak het leuker met een jurk en pumps met hoge hakken.

Tea-length rokken
Als je op zoek bent naar kleding die net zo vrouwelijk is als een vleugje elegantie, dan moet je rekening houden met theelange rokken. Deze midirokken in combinatie met lichtgewicht of dikke tops en de juiste accessoires zullen zeker een sprekend statement maken.